Outlet

Outlet

Op zoek naar een buitenkans om voor een mooie prijs van design te genieten? Dan ben je bij de outlet van LightBrands aan het juiste adres! Je vindt hier designproducten tegen extra korting vanwege een beschadigde of ontbrekende doos, onze laatste voorraad of uitlopende producten. Natuurlijk zijn alle producten volledig gecontroleerd op schades en volledigheid en is dit allemaal in orde. Daarnaast krijg je op deze aanbiedingen ook de volle 2 jaar garantie en is het reguliere retourtermijn van 2 weken geldig. Zit er een mooi product voor jou tussen? Beslis dan snel, want er zijn maar enkele stuks aanwezig. Elke maand wisselen de aanbiedingen, dus bezoek daarom regelmatig de outletpagina. Dan geniet ook jij van deze mooie kans!

Artikelen 1 tot 50 van 193 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 50 van 193 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Elk product dat retour komt, controleren wij zorgvuldig. Hierbij wordt nauwkeurig gelet op schade en gebreken aan het product zelf. Wanneer dit allemaal in orde is, bieden wij dit op onze outletpagina aan. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij optimaal kunt genieten van jouw nieuwe aankoop. Maar let op! In de outlet zijn slechts enkele stuks beschikbaar. Het product is dan ook niet vaker voor de outletprijs te bestellen dan dat er voorraad is. Voor meerdere items kun je contact met onze klantenservice opnemen.

In de outlet van LightBrands vind je producten uit verschillende categorieën, namelijk:

 • Beschadigde doos: het product is retour ontvangen met een beschadigde doos.
 • Ontbrekende doos: de originele doos ontbreekt van het desbetreffende product.
 • Laatste voorraad: de producten ruimen wij op zodat we plaats kunnen maken voor nieuw design.
 • Uitlopende voorraad: deze producten gaan bij de leverancier uit het assortiment.

Wil je weten onder welke categorie jouw gewenste product valt? Klik het product open. Boven de winkelwagenknop vind je terug wat de outlet reden is voor het betreffende product. Heb je vragen over één van de outlet producten neem dan contact met ons op.